Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков показав свіжий знімок своєї чарівної доньки Ксенії, яку йому народила дружина, телеведуча Анастасія Коротка у 2015 році.

Коротка та Бєдняков з донькою, фото з Instagram
Коротка та Бєдняков з донькою, фото з Instagram

У кадрі дівчинка стоїть на скейті в стильному образі і з шоломом в руці, злегка посміхаючись на камеру.

А ще телеведучий процитував репчик виконавця jockii druce з треку "Шо ви, браття мої рідні, сіли-затужили?". Слова вже встигли полюбитись і засісти в головах багатьох українців, і Бєдняков, зважаючи на все, не став винятком.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ще артист вірить, що все неодмінно налагодиться. Він закликав шанувальників не сумніватися у тому, що Україна обов'язково переможе найлютішого ворога в особі росії. Таким чином він спробував підбадьорити земляків, які зараз переживають великі випробування війною.

"Люблю вас, українці", - зворушливо зізнався Андрій.

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков згадав бурхливе дитинство та перші кроки до пригод: "Вже тоді ховав 100$ у пляшки"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" згадав, як Ахметов заспокоїв його за тиждень до війни: "На той момент відлягло"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Бєднякова з "Орел і Решка" розповіла, як каже з донькою про відсутність грошей у сім'ї: "Залізь у будь-яку кишеню і бери"