Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й активує у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією, влаштовує благодійні концерти та всіляко підтримує земляків.

Олег Скрипка звернувся до українців, які зараз переживають страшні випробування через війну з окупантами. Він сподівається, що всі живі і здорові, а також мають зв'язок із рідними, як би сильно їх не розкидало світом.

Олег Скрипка. Фото: скрин відео
Олег Скрипка. Фото: скрин відео

Артист зазначив, що зараз нам дуже не вистачає добрих новин, і це впливає на внутрішній стан кожного українця. За його словами, ЗМІ поширюють багато негативної інформації, бо її читають більше.

"Знаєте ви чи ні, що мас. медіа годують нас негативними новинами, бо вони краще продаються. Просто ми на них сильніше реагуємо, але нам своє робити, тому шукайте добрі новини", - заявив Олег.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але Скрипка впевнений, позитивні новини теж є, навіть із зони бойових дій від наших ЗСУ, тож людям варто звернути увагу саме на них та контролювати, що вкладати у свою голову.

"Даруйте своїм близьким хороші новини про себе, своїх близьких, спитайте як справи, заспівайте пісню. Побути разом, спілкуватися. Перемога складається з добрих новин. Сіємо добрі новини і наближуємось до перемоги 💛💙" - порадив співак.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з гурту ВВ розповів про внутрішній стан і дав пораду, як виростити у собі перемогу: "Дуже вчасно вимовлені слова"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з гурту ВВ розповів про "зелений" фронт: "От цим вінцем потім і відсвяткуємо Перемогу"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє"