Багато українців тікають від жахів війни на Західну Україну, зокрема у Львів. Мер міста Андрій Садовий наголосив, що орендодавці і готельєри не мають право завищувати ціни на житло. Це розцінюватиметься як мародерство.

Як зазначив львівський міський голова на своїй сторінці у Facebook, ціни на оренду у місті повинні залишатися на тому ж рівні, що і в довоєнні часи.

«Якщо ви приїхали до Львова, ховаючись від бомбардувань і обстрілів, і хочете зараз орендувати помешкання, і власник цього помешкання виставляє вам захмарну ціну, знайте: це є мародерство», - наголошує Андрій Садовий.

Про такі випадки просять повідомляти на гарячу лінію міста – 1580. Після цього мародера буде покарано, «як це потрібно робити в часи військового стану».

Мер Львова обіцяє перевірку та оприлюднення інформації про порушника. Потім усі дані буде передано до СБУ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаэмо, куди евакуюватися, якщо у вас є складні хвороби та залежності від медикаментів.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у Росії два кремезних поліцейських затримати пенсіонерку на антивоєнному мітингу.