У Львові частина вулиці Пимоненка повністю вкрита ямами і потребує капітального ремонту. Якщо найближчим часом шляховики не візьмуться за проблемну ділянку дороги, від міста буде відрізаний цілий мікрорайон. Журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2 розбиралися, хто винен у жахливому стані дорожнього покриття та коли львів’яни дочекаються ремонту.

Відео можна переглянути за посиланням.

Вулиця Пимоненка — одна з найпроблемніших у Львові. Кілька років тому, місцевим жителям вдалося добитися від комунальників проведення ямкового ремонту дороги. Зрештою, частину дороги полагодили, але невдовзі її знову вкрили глибокі ями.

Фото:" джедаї " дороги
Фото:" джедаї " дороги

На нещодавно відремонтованих 500 м вулиці вже з’явилися нові вибоїни, які можна об’їхати, виїхавши лише на зустрічну смугу. Інші пів кілометра старого автопокриття повністю понівечені та вкриті суцільними ями. Варто зазначити, що жодних попереджувальних знаків на аварійно-небезпечній ділянці вулиці Пимоненка немає. Майже метрові пошкодження дороги довелося позначати гіллям, аби керманичі на своїх автомобілях туди не втрапили.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото:" джедаї " дороги
Фото:" джедаї " дороги

«Дорога повністю «вбита». У цих ямах можна залишити колеса і підвіску від машини. На вулиці йдуть будівельні роботи, зводять багатоповерхівки і кожного дня їздять вантажівки. Вони і розбивають дорогу», — скаржиться місцевий водій.

Фото:" джедаї " дороги
Фото:" джедаї " дороги

В Укравтодорі про проблему знають і не один рік обіцяють провести капітальний ремонт. Роботи на цій ділянці дороги міська рада оцінює у 500 тис. грн, однак початок ремонту ніхто не анонсує.

Фото:" джедаї " дороги
Фото:" джедаї " дороги

Нагадаємо, що на вулицях України з'являться нові патрульні без розпізнавальних знаків: від штрафів ніхто не втече.

Раніше повідомлялося, що 16-річного хлопця, який в'їхав у натовп у Луцьку затримала поліція: Одногрупники кажуть, що любив кататися.

Також, назбирав 12 балів – не сядеш за кермо: водіям готують нову систему покарань, штрафи не рятують.