Поки більшість українських родин вирішують обмежитися однією дитиною, і рідко хто наважується на появу другого малюка, мешканка Львівщини народила 16-го. Про це розповіли у місцевому пологовому будинку.

У львівському пологовому будинку багатодітна 42-річна матір народила 16 дитину. Повідомлення про цю подію 21 грудня розмістили на сторінці у соцмережах Пологового відділення комунальної 3-ої міської лікарні Львова.

Там із радістю розповіли, що у їхньої пацієнтки пані Галини вдало відбулися 16-ті пологи. Жінка народила хлопчика.

"Ця жінка могла б увійти до Книги рекордів Гіннеса. Її рекорд - це діти. 16-ті пологи та останні 12 відбулися в нашому пологовому відділенні. 16 грудня народився дев’ятий синочок, а вдома ще є сім донечок", - зазначили у лікарні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Благословенна Родина! Радості вам, здоров'я і достатку! Шана та низький уклін!», «4 роки тому в січні в сусідній палаті була жіночка із Червонограда здається, вона народила 13-ту дитину. Можливо, це та сама», «В 2019 році разом лежали, чекали на наших крихіток, я на першу, а пані Галина на 14-ту, дуже хороша жінка, дай Боже їй здоров'я і її дітям і сил!», - зичать українці в коментарях.

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям