У Львівській області десятеро дітей опинилися в лікарні, отруївшись невідомою речовиною. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився у Новояворівську Львівської області. Там десятеро юних відвідувачів хокейного матчу поскаржилися на різке погіршення самопочуття. Чотирьох з постраждалих довелося госпіталізувати.

Скрін, відео YouTube отруєння
Скрін, відео YouTube отруєння

Лікарі діагностували у постраждалих дітей отруєння, однак яка саме речовина могла його спричинити, поки що не відомо.

Усі діти, які поскаржилися на симптоми отруєння, відвідували хокейний матч на "Льодовій арені" у Новояворівську, розташованій на вулиці Т. Шевченка, 5.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, дитина померла в кріслі стоматолога на очах у матері - серце не витримало. У клініці стверджують, що дії їх співробітників були повністю правильними. За словами матері, яка була присутня в кабінеті, 6-річний хлопчик помер після того, як встиг двічі вдихнути наркоз. Однак лікарі стверджують, що смерть дитини настала раніше