Залізничний районний суд був вимушений вирішувати суперечку, яка сталася у Львові біля кафе "Купава". У матеріалах справи йдеться про те, що лабрадор Лаккі вкусив за ногу жінку, яка була пасажиром автомобіля. Про це пише ZAHID.NET

У суді було заслухано дві версії події: від постраждалої та від власниці лабрадора. Перша стверджує, що коли вони з зятем під’їхали до кафе "Купава", зять направився до кафе, а постраждала залишалася в транспортному засобі. За її словами, до автомобіля підійшов чоловік, який вимагав забрати автомобіль з дороги. Жінка відповіла чоловіку, що водій зараз повернеться. Чоловік, почувши це, кудись пішов, а згодом повернувся із собакою, яка схватила жінку за ногу. На місці пригоди одразу з’явилася власниця собаки, яка запропонувала не хвилюватися і подивитися на щеплення тварини. Після цих подій жінка, нібито, потрапила у лікарню на три тижні, а зараз планує подавати позов, щоб отримати компенсацію за лікування.

Лабрадор, скриншот youtube Кутята -Все о собаках
Лабрадор, скриншот youtube Кутята -Все о собаках

Власниця собаки заперечила свою провину, та розповіла свою версію подій, які мали місце 13 серпня. За її словами, вона не могла виїхати з подвір’я, адже виїзд був перегороджений автівкою. На вимогу звільнити проїзд між жінками виникла перепалка, під час якої пасажирка автомобіля, що заблокував виїзд, почала кричати про те, що її вкусив собака, хоча та, за словами власниці Лаккі, була у вольєрі.

Штраф і конфіскація тварини – таке рішення прийняла суддя Залізничного райсуду, адже не знайшла доказів, які підтверджують слова власниці собаки.

Знай.ua нагадує: Туристи за 200, а пенсіонери безкоштовно: як працюватиме електронний квиток у Львові

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua: Благоустрій Львова: як міську річку перетворили на каналізаційний колектор

Також Знай.ua писав: Львів'янка на "Запорожці" зібралася підкорити ралі в Монте-Карло: "Не знаєш, коли виїдеш зі снігу на асфальт"