Перша леді України Олена Зеленська розповіла про новий спогад, який назавжди залишиться в пам'яті. Мова пішла про поїздку в місто, яке надихає і надовго залишається в пам'яті кожного-Львів.

Новий пост жінка розмістила на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Це місто називається по праву одним з найбільш цінних культурних центрів України. Тому їй було особливо приємно запустити відразу три україномовних аудіогіди.

"Ми запустили три аудіогіди, які озвучили нам Видатні українці: голос Остапа Ступки звучатиме в історичному комплексі Національного музею імені Андрея Шептицького @nationalmuseuminlviv та музеї Івана Георгія Пінзеля, а голос Христини Солової @soloviyka - у Палаці Лозінського. Кожен з них робить українську культуру ще багатшою, і приємно, що саме вони стали частиною нашої великої родини аудіогідів" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пост Олени Зеленської, instagram.com/olenazelenska_official
Пост Олени Зеленської, instagram.com/olenazelenska_official

Ще в серпні цього року був підписаний меморандум про запуск роботи над 30 аудіогідами, і все на честь 30-річчя нашої з вами країни. Завдяки партнерам вже є перші результати, а після Нового року у Львові розпочнуть свою роботу й англомовні версії.

При цьому, Олена Зеленська працює над тим, щоб такі аудіогіди були не тільки по всій Україні, а й у більшій частині світу. Близько 20 штук було вже відкрито як по Європі, так і в східних країнах.

Олена Зеленська, фото з Vogue
Олена Зеленська, фото з Vogue

В якості вбрання перша леді вибрала для заходу костюм чорного кольору, на якому можна помітити блискучу вишивку. Це додало образу елегантності, і їй не було там рівних.

Нагадаємо, що Олена Зеленська заявила, що поверне дітей до шкільних їдалень

Раніше повідомлялося, що Олену Зеленську у Львові могли охороняти снайпери на дахах, у поліції все пояснили

Також Знай.ua писав,нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході в Раду