Українці продовжують "набивати шишки" в супермаркетах - це стосується як неякісної та протермінованої продукції, так і цінників, які дивовжним чином дорожчають дорогою на касу.

Одним із таких інцидентів поділився покупець зі Львова у Telegram=каналі "Народний ревізор", показавши цінники на ковбасу, цифри на яких абсолютно різні.

"Помилочка вийшла. На вітрині ціна ковбаси 16,59грн за 100гр, тобто 165,90грн/кг, на вагах показало 179 грн/кг. На касі пробивати продукт за заявленою ціною відмовились. Цінник відразу замінили, заявивши, що просто помилились. Цікаво, скільки ще таких помилок є у супермаркеті?", - написав розлючений чоловік.

Інцидент у львівському супермаркеті, скріншот

Варто нагадати, що зброєю для кожного із нас у таких ситуаціях може стати лише уважність. Адже, як показує практика, магазини та супермаркети часто ведуть ось таку "подвійну гру", яку українці можуть не помітити і заплатити більше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тому щоб зберегти свої гроші та нерви, варто ретельно перевіряти відповідність цін та зважувати товар перед тим, як розрахуватися за нього на касі.

Нагадаємо, що украінець замовив картоплю з доставкою з популярного супермаркету, а привезли гниль: "Зажралися"

Як повідомляв Знай.uа, ртуть перед носом: у камері схову супермаркету знайшли пакетик з рідкою смертю

Також портал Знай.uа писав, що українцям впарюють рибу з холодильників, на які гидко дивитися: "На смітнику чистіше"