Про незвичайну знахідку в салоні одного з автомобілів, який намагався перетнути український кордон в напрямку Румунії, розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України.

За словами правоохоронців, з України хотіли вивезти десяток екзотичних рептилій. Автомобіль марки «Мерседес» прямував з території нашої держави через пункт пропуску «Порубне», що на Буковині, у бік румунського кордону.

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Під час огляду в салоні автомобіля прикордонники з митниками натрапили на пластикову ємність, у якій були зроблені дірочки для циркуляції повітря. Відкривши коробку, присутні побачили ящірок та змій.

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

При цьому жодних документів, необхідних для перевезення тварин через кордон, ні у водія, ні у пасажира автомобіля не було.

За їхніми словами, коробку з тваринами вони везли для передачі в Італію.

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. До пункту пропуску викликали фахівців, які повинні допомогти встановити походження та вид виявлених тваринок.

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Як повідомляв портал Знай, українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "готові діяти рішуче". Прикордонники відпрацьовують злагодженість дій.