Співачка і мама Ірина Федишин у своїй сторінці instagram, де за нею слідкують майже 400 тисяч фоловерів показала вишуканий стиль на останніх світлинах.

Гуляючи вулицями Львова, вона демонструє вбрання кольору "кави з молоком".

фото: instagram irynafedyshyn
фото: instagram irynafedyshyn

Сонячні дні спонукали її вдягнутися у костюм, а поверх надіти пальто довжини максі того ж тону. Завершує образ довгий темно-коричневий в’язаний шарф. Спортивне взуття підказує нам, що прогулянка мала бути довгою.

фото: instagram irynafedyshyn
фото: instagram irynafedyshyn

З аксесуарів на фото можна побачити широкий капелюх, майже ковбойський, та стильну сумку, сяюча усмішка доповнила образ чарівної жінки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

фото: instagram irynafedyshyn
фото: instagram irynafedyshyn

Співачка позує на львівській вулочці на тлі кам’яної стіни, оповитої виноградом. У зірки вийшов теплий осінній, трохи романтичний витончений образ.

У підписі до фото, Ирина пише «А я щось задумала … … завтра буде гаряче 😍 Є варіанти ?😉», - це питання вона залишила для коментарів своїх шанувальників.

фото: instagram irynafedyshyn
фото: instagram irynafedyshyn

"Вваууу, яка Ви красотка)😍🔥 Такий цікавий, стильний, крутий образ, який Вам нууу дуже личить 🤤🤎 Цікаво, цікаво, що ж задумали...🤔 Можливо концерти або прем'єра? 😍 Дуууже чекаю на завтрашній день, щоб дізнатися! ❤🥰"
, - коментує diana_nagornyak

Знай.ua нагадує: Ірина Федишин показала, в яких умовах живуть двоє її дітей: "Переплутати ліжко з батутом"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ірина Федишин поділилася лайфхаками для стрункого тіла: "Якщо чоловік зробить..."

Також Знай.ua писав: Ірина Федишин показала дітям, де відпочивала в шкільні роки: "Місце, яке дихає історією"