Ексрадник мера Києва Максим Бахматов у програмі “Особистість” з Сергієм Дойком розповів, яким чином треба розвивати туризм в Україні.

“Чому гарно розвивається Львів? Через ІТ та туристів. Турист навіщо туди їде, турист туди їде, щоб відчути цей смак кави, оце відчуття Середньовіччя. Звідки воно береться? Воно береться, бо хтось колись запланував так місто, що воно зараз вражає. Ви ж в Суми не їдете чомусь. А чому Суми не можуть бути смаком Середньовіччя?”, - сказав Максим Бахматов.

Він зазначив, що наступним містом, яке може розвинути свій туристичний потенціал, є Чернігів.

“Бо там мер Атрошенко, по моєму, вже працює 10 років. Він зрозумів цю логіку. Зараз це у два рази швидше, ніж Львів. І от це тур вихідного дня, поїдуть в Чернігів кияни. Бо в киян великий середній чек, вони поїдуть це проробляти, розробляти і таке інше. І Офіс трансформації, ми працюємо не тільки над Києвом, а над розробкою всієї великої агломерації. Куди увійде не тільки Бориспіль, Ірпінь, Буча, Ворзель, а й Чернігів, Черкаси та Житомир. Бо ми дуже близько одне до одного”, - додав Бахматов.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зозуля зазначив, що спортивний туризм міг би залучати в Україну масу гостей.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мусієнко заявив про анексований Крим, що люди звідти їдуть, у них там немає перспективи.