Стало відомо про інцидент, який стався в одному з гіпермаркетів міста Львів. Співробітники магазину неправильно змінили цінники, тим самим ввели в оману покупців.

Пост про це був опублікований в Telegram- каналі "Чорний список", де регулярно з'являються скарги українців на ті чи інші магазини і продукти.

Цього разу мова пішла про гіпермаркет Ашан, який розташовується у Львові за адресою Володимира Великого, 58. Покупець поскаржився на акційний цінник, який, як виявилося, абсолютно не акційний.

Справа в тому, що посеред залу там стоїть Рідкий порошок в пляшках, і співробітники магазину позиціонують його як акційний товар зі знижкою в 23%. Якщо ціна раніше була 442 гривні, то зараз всього 339.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Однак, як виявилося, не все так просто. Якщо пройтися недалеко у відділ хімії, то цей же порошок там продається без знижки за такою ж ціною. Що це було-помилка, або ж невдала маркетингова стратегія-невідомо.

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

"Виставили на піддони посеред залу, нібито акційний товар. Але якщо пройтися у відділ хімії, можна побачити, що цей Persil в звичайному продажу за такою ж ціною і продають.# Львів" - йдеться в повідомленні.

У коментарях українці вирішили висловитися, що вони думають з цього приводу:

"Ну так акція поширюється на весь товар в магазині, тупиця))";

"Ну вирішили не морочитися, залишили великий аукціонний цінник на піддоні, а у відділі хімії звичайний. Подивіться на ціну цього гелю в Єві або епіцентрі, там теж стоїть акція, ціна по знижці 339,тільки початкова ціна у них 600+";

"Є сканер штрих коду, сканую-дивлюся ціни на цей товар в інших магазинах і бачу - акція або обман . (Ціна в інтернет магазині, додати доставка) і все стає зрозуміло";

"Адже цінник повинен збігатися на однаковий товар, там просто звернули увагу на що акція, на полицях просто цінник без великих букв "акція" якби не збігався то так обман".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". На Київщині городяни придбали хліб, а по приходу додому виявилася, що він запліснявів.

Як повідомляв Знай.ua, українець показав, як супермаркети обманюють покупців

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ.