Українці мають знати обличчя своїх захисників. Юрій - один з тих, хто боронить нашу країну.

Молодий офіцер нещодавно приєднався до Закарпатського легіону, повідомляє пресслужба ООС.

Авдіївка, фото: Facebook-сторінка ООС

Боєць лише цього року закінчив навчатись в Національній академії сухопутних військ ім. Сагайдачного. За недовгий час служби він зумів стати авторитетом серед підлеглих у своєму підрозділі.

Підготовка водіїв, фото: Facebook-сторінка ООС

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім захисту своєї держави, Юрій має мету модернізувати та вдосконалити українське військо. Чоловік вирішив присвятити цій справі своє життя, адже найкраща мотивація для нього - передавати свій досвід молодим бійцям.

Заняття з вогневої підготовки, фото: Facebook-сторінка ООС

Маючи вільний час, офіцер із задоволенням витрачає його на спорт. Одні з найулюбленіших хобі молодого командира - волейбол та футбол.

Нагадаємо, на кордоні виявили тіло бійця ДПСУ з вогнепальним пораненням: було всього 24 роки.

Як повідомляв портал "Знай.ua, Боєць ЗСУ "Одеса" 7 років захищає рідний Донбас від ворога, зміцнюючи бойовий дух сталевими нервами: "Ми сім'я...".

Також "Знай.ua" писав, На Донбасі загинув український військовий після шквального вогню бойовиків: 7 разів відстрілювалися.