Відома українська співачка і акторка Анна Трінчер представила нову пісню, і заспівала наживо спеціально для любителів її творчості.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться кадрами з концертів, подорожей, а також просто з особистих фотосесій. У Анни Трінчер досить велика аудиторія, яка числиться з 1,6 мільйонів користувачів.

Відбувався цей захід в одному з київських залів для подібних івентів. Анні Трінчер вдалося зібрати на презентації нової композиції, яка за її словами стала початком нової ери в її кар'єрі, величезну кількість журналістів, друзів, блогерів і представники телеканалів. До слова, деякі особи приїхали спеціально з інших міст, щоб нічого не пропустити.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Композиція стала доступна тільки опівночі, 3 вересня, проте ексклюзивно гості могли почути це на день раніше. Крім того, ще й наживо.

"ПРЕМ'ЄРА ВІДБУЛАСЯ! Це було неймовірно! Я неймовірно вдячна всім хто зі мною розділив це щастя❤️❤️ я багато сміялися, обіймалася, говорила, співала, плакала. Було все! Спасибі!"- сказано в публікації. Також, вона подякувала всім тим, хто був причетний до організації презентації.

При цьому, не завжди все йшло за планом. Наприклад, гості не могли публікувати stories в соціальну мережу Instagram. Все через те, що по всьому світу стався наймасштабніший збій в історії, який вдалося порозумітися тільки до вечора.

Нагадавши, Jerry Heil і Анна Трінчер після сварки заспівали дуетом, але розгнівали українців: "Як низько". Jerry Heil і Анна Трінчер представили шанувальникам спільну композицію

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil" злила "відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася: "дуже негарно". Jerry Heil запевнила, що скріншот листування з Анною Трінчер опублікувала випадково

Також Знай.ua писав, фаворитка Павла Зіброва Анна Трінчер з побитим бойфрендом заявили про поповнення