Анастасія Приходько показала, яким чином вона відпочиває після бурхливих буднів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Співачка публікує різні фотографії в соціальній мережі, а також ділиться своїми творчими планами.

Довгий час вона виховувала двох синів і не брала участі в концертній діяльності або передачі. Однак віднедавна співачка-суддя на шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", де здобула славу одного з найсуворіших екзаменаторів. Приходько постійно критикує молодих виконавців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

31 Серпня вона опублікувала відеозапис в сторіз соціальної мережі, в якому показав, як відпочиває зі своїм сином у парку.

у парку на лавочці. Нетипово для мене так? Діти хотіли на великий дитячий майданчик, Я не могла їм відмовити
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину