Стало відомо про те, що швейцар Львівської "Криївки" потрапив до Книги рекордів України. Чоловік понад 1,2 мільйонів разів крикнув фразу "Слава Україні".

Про це стало відомо завдяки повідомленню від найпатріотичнішого ресторану міста Львів "Криївка".

Миколі Панченку вдалося потрапити до Книги рекордів України, і йшов до цього він останні 14 років. За цей час, як він почав працювати у Львівському закладі, він сказав фразу "Слава Україні" 1,2 мільйона разів.

У понеділок, 30 Серпня рекорд був офіційно зафіксований, в несен в книгу експертами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Микола Панченко, фото: прес-служба
Микола Панченко, фото: прес-служба

Працює Микола Панченко тут починаючи з 2007 року, прямо з дня відкриття популярної на всю країну "Криївки". Кожного гостя на вході він зустрічає зі словами "Слава Україні! Героям Слава!".

У прес-службі ресторану відзначили, що він зумів сказати цю фразу вже більше 1,2 мільйонів разів, а дані брали згідно статистики відвідувань.

У понеділок, 30 серпня, експерти "Книги рекордів України" зафіксували рекорд Миколи Панченка, який потрапив у категорію "Державність".

Микола Панченко, фото: прес-служба
Микола Панченко, фото: прес-служба

Нагадаємо, що ресторан "Криївка" відкрився у Львові у вересні 2007 року, наступного року він відзначатиме 15-річчя. Розташувався заклад в самому центрі міста, на Площі Ринок. Створений у вижі польовий криївки УПА.

Всередині можна побачити портрети видатних особистостей, приклади зброї того часу, тир, а також стилізоване меню.

Нагадаємо, що харківські фігуристи стали кращими в Україні: боги льоду на ковзанах

Як повідомляв портал Знай.uа, 14-річний школяр допоміг копам розкрити моторошне вбивство: мати задушила і залишила в лісі

Також, Знай.uа писав, що хмельничани на санках встановили небувалий рекорд: випливли всім селом