Велика болгарська проповідниця баба Ванга радила зосередитися на тому, щоб правильно влаштувати своє життя — якщо закласти такий фундамент майбутньому, все на ньому саме з часом збудується.

Ванга вчила, що для цього треба подбати, в тому числі і про те, щоб в будинку були предмети Сили, які притягують удачу і багатство, відганяють все погане, руйнують злі помисли, стають заслоном на шляху псування і наклепів.

Ванга - Арт, скріншот: YouTube
Ванга - Арт, скріншот: YouTube

"Речі ці - вони як мишоловки для удачі, ловлять її за хвіст, від себе не відпускають. Тільки ти пам'ятай: вони повинні бути справжні - камінь так камінь, дерево так дерево. А то ви зараз всяку хімію в будинку понатаскиваете і на себе одягаєте, а толку від неї немає і бути не може. І дивитися треба, звідки річ в будинку з'явилася: поцуплена або куплена задешево не принесе добра. А ось дарована або у спадок отримана допоможе", - говорила Ванга.

1. Підкова

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

2. Часник - в кутку головної кімнати, під стелею, щоб розполохувати нечисть

3. Мед

4. Яблуко

5. Шпилька

6. Дзвіночки (срібні або сталеві)

7. Валянки

8. Посох

9. Мило

10. Свічка

11. Дзеркало

12. Вітряна вертушка

13. Висушена риб'яча луска

14. Гачок

15. Клубок вовняних ниток

16. Точило

17. Бурштин

18. Пісковий годинник

19. Фінікова пальма і верба

20. Птах щастя

21. Ікона

22. Чорний камінь

Раніше повідомляли, хитропридумання шахрайка обчищала кишені громадян під виглядом внучки телезірки - їй вірили мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, "Бабуся-Ванга" передбачила внучці весілля, наречений зрадник через 10 років приповз на колінах.

Знай.uа писав, "Європа стане пустелею" - Ванга передбачила пандемію і її жахливі наслідки для всього світу.