Сучасні люди постійно скаржаться на брак часу – і, разом із тим, витрачають його на абсолютно безсенсові речі. Наприклад, чи замислювалися ви колись, скільки часу приділяєте своєму смартфону?

Один із користувачів соцмереж поділився власним досвідом життя без гаджета – і запропонував іншим спробувати зробити те саме.

За його словами, телефон опинився в ремонті, і йому відкрилося зовсім інше життя.

Гаджет, скріншот: YouTube
Гаджет, скріншот: YouTube

День 1-й

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Чоловік почувався втраченим і сумним. Він швидко зібрався на роботу, зібрав також дітей і дружину, яка, до речі, з обуренням нагадала, що працює вдома.

У транспорті він вітався з пасажирами, проте ті не поспішали відповідати взаємністю. На роботі зробив усі справи за чотири години, підкинули ще завдань. Навчився грати в чорно-білу змійку.

Вечеряючи, поговорив з дружиною. Виявилося, в домі купа нагальних справ. Спробував зробити уроки з дітьми, які плакали і звали маму, застряг на десяткових дробах.

День 2-й

Встав за звичкою за годину до роботи, приготував сніданок. Дітям не сподобався омлет зі шпротами. В туалеті розв’язав сканворди за 2005 рік. В маршрутці пасажири знову не віталися - хрестилися і відсувалися в бік. На роботі переробив всі справи за три години. Начальник похвалив і докинув ще роботи, а колеги перестали з ним розмовляти.

Ввечері вирішив уроки з дітьми без проблем.

мобілкана уроці, ілюстративне фото molbuk.ua
мобілкана уроці, ілюстративне фото molbuk.ua

День 3-й

Приготував омлет із ковбасою, засмакував краще, ніж зі шпротами. На завтра запланував пельмені зі шпротами. На роботі переробив все за дві години, похвалили і пообіцяли премію.

«Знайшов в підвалі діапроектор і дивився з дітьми казки. Діти сказали, що це якийсь повільний мультик. Дружина попросила повісити картину. Коли забивав цвях, попав на пальцях», - розповідає він.

День 4-й

Дружина вирішила сама приготувати сніданок. Перед виходом на роботу поцілував дружину і обійняв дітей. Приємно.

На роботі запропонували посаду замначальника, вдома перекрутив всі розетки, полагодив стіл, пофарбував підвіконня. Погрався з дітьми.

гаджети, фото Pxhere
гаджети, фото Pxhere

День 5-й.

Забрав з ремонту смартфон. Видалив всі ігри, залишив тільки змійку.

Раніше повідомляли, улюблена країна заробітчан відкрила двері українцям: які додаткові документи вимагатимуть на кордоні.

Як повідомляв Знай.uа, українцям відкрили двері 124 країни: як, коли і з чим можна виїхати в подорож просто зараз.

Знай.uа писав, українці можуть отримати найважливішу довідку, не виходячи з дому: допоможе у військкоматі та при виїзді за кордон.