На сторінці в Instagram відомої української співачки та куми Дзідзьо Олі Цибульської з’явився новий допис, присвячений Дню Незалежності.

Зокрема, співачка нагадала, що любити рідну країну треба не лише на свята, але й щоденно. Тим, хто не уявляє собі життя без України, вона пообіцяла подарувати смарт-годинники.

«Дарую смарт-годинник тому, хто теж любить Україну не тільки в День Незалежності. Зроби репост цього відео собі в сторіс і додай підпис «Люблю Україну не лише в День Незалежності». Тут залиш будь-який коментар. А я рендомно оберу цілих трьох переможців. Зовсім скоро тобі від мене полетить найновіший смарт-годинник @gelius.ua і ще два ексклюзивні гаджети (покажу сьогодні в сторіс)», - пообіцяла співачка.

На відео співачки з концерту вона вдягнена у вузький комбінезон кольору індиго з високим розрізом на лівому стегні та ліфом у вигляді двох котячих голів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також додала, що «їсти з дорогого сервізу треба не лише на Новий Рік. Просити про допомогу не лише, коли все критично. Говорити «люблю» не лише на День Народження».

У коментарях українці висловлюють свою любов до Батьківщини.

«З Днем Незалежності, Україно! Нехай всі хто тобою керує, люблять тебе так само сильно, як вони люблять гроші і владу!!!», «Україна в серці!», «Україно, ти моя молитва», «Україну люблю не лише в день її незалежності, бо це моя рідна земля!», - пишуть фанати співачки.