Восьмирічний хлопчик, який боровся з раком крові, одужав після того, як була виконана його мрія. Про це повідомляє портал ТСН.

У далекому 2017 році телеканал ТСН організував проект "Здійсни мрію", в якому допомагав дітям з серйозними хворобами.

Одним з героїв був чотирирічний хлопчик Глуб Хуртепа, який майже рік провів у лікарні, де боровся з раком крові. Малюк мріяв про одне-одужати, вирости і стати поліцейським.

Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.

Хлопчикові пошили ексклюзивний мундир, а також дали іменний жетон на Софійській площі. Хлопчик прокотився на поліцейському мотоциклі по Києву.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

І сталося справжнє диво, через чотири роки Гліб з'явився в ефірі телеканалу. Він заявив, що одужав і тепер ходить до другого класу і має більше бажання стати справжнім поліцейським, коли виросте.

З цього приводу Гліба, який так і не зрадив своєї мрії, привітали троє поліцейських, подарували малому мотоциклетний шолом і забрали з собою "на патрулювання".

Раніше ми повідомляли, що курсантка, яку збив чоловік, розповіла про свого нового життя з протезом. Молодій дівчині довелося вчитися заново ходити і, по суті, жити. На даний момент вона майже не кульгає і якщо ви побачите її протез, то навряд чи буде зрозуміло, що вона без ноги.

Також портал Знай.ua писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.