Донька експрезидента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна, яка активно веде свій блог в Instagram, трепетно привітала своїх підписників із Днем незалежності України.

Відповідний допис з’явився на її сторінці.

На опублікованому фото вона високо в горах сидить, загорнувшись в державний прапор. При цьому обличчя жінки майже не видно – його приховують тінь і кепка.

Скрін, Instagram Віталіна Ющенко
Скрін, Instagram Віталіна Ющенко

«У 1991 році саме в цей день наша Україна стала незалежною. Важливо, які традиції шануємо і яку країну вважаємо своєю батьківщиною. Це пам'ятний день для будь-якого українця. Це день, коли мрія про вільну, незалежну країну стала реальністю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи. Мабуть, найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Тож усіх нас з Днем Незалежності! Слава Богу! Слава Україні! Слава Героям!», - написала вона.

Нагадаємо, донька Віктора Ющенка Віталіна вразила перевтіленням: тонкі вилиці та величезні губи

Як повідомляв портал Знай.ua, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, Віталіна Ющенко після разючого перевтілення поставила батькові важливе запитання: "Двома руками підтримав"