Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість виставила серію архівних кадрів, зроблених фотографинею і експерткою шоу "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк спеціально для книги "Весілля" власного видавництва Ольги.

Так, артистка зворушливо привітала всіх українців з 30-річчям Незалежності 24 серпня, проте зізналася, що в цей день у неї подвійне свято. Виявляється, день народження святкує і рідна сестра зірки Юлія. Фреймут засипала дорогу їй люду ніжними словами, відзначаючи, що Юлія - сильна і незалежна дівчина, але водночас досить тендітна.

До слова, сама Ольга відсвяткувала День Незалежності закордоном - разом зі страшнішою донькою Златою Мітчелл вона вирушила в подорож по США.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З Днем незалежності, найкраща країно Планети!

Радостей всім українцям і теплі вітання від моєї родини💙💛…

Юля, прекрасна @freimutyulia, з Днем народження!

Сестричка, ти - втілення всіх найкращих земних і неземних рис❤️ Моя гордість, сильна і незалежна.

Тендітна дівчинка, ти завжди поруч!

Всі інші привітання у приватній розмові.🤍🤍🤍

фотографії з книги мого видавництва «Весілля» @moi_sofism"

instagram.com/stories/freimutolia/