Кожен християнин зберігає в серці важливе значення молитов і те, як слід правильно прожити власне життя, щоб зробити якомога менше гріхів.

Однак кожна людина недосконалий, тому відбуваються помилки, за які потрібно просити Господа про прощення і спокуту гріхів. І молитва прекрасний шанс поспілкуватися з Богом, святими і зміцнити особисту віру. Якщо ви звертаєтеся до Господа безпосередньо, просите щиро, з чистим серцем і совістю.

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

***

Господи, Боже мій, батько і Покровитель! Молю Тебе, почуй негідного рада твого, серце, помисли і душу в руки Твої віддав, слабкого і безпорадного

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не покинь мене, Господи, не дай розтанути у гріху і прірву в пеклі вогненної, не віддай мене дияволу на розтерзання і не дай прірву моєї безсмертної душі. Господи, слабкий раб Твій, немічний я і заблукалою худобою стою посеред гріха і пороку, що оточив Мене.

Простягни руку Твою і допоможи мені впоратися з гіркотою пороку,який зв'язав мене. Прости мені гріхи мої минулі і майбутні, умали мою біль і вкажи шлях до порятунку. Амінь.

***

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Наступну молитву читайте і вранці, і ввечері протягом семи днів, щоб слова, наповнені силою, допомогли позбутися від вантажу гріха.

***

Отець Наш, Небесний цар і Покровитель! Я кличу до тебе і молю пробачити рабу твоєму (ім'я) гріхи нинішні, минулі і майбутні! Господи, прости мене, негідного раба Твого, покажи мені шлях до порятунку і істинного смирення. Амінь.

***

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

А ось Діву Марію (Богородицю) потрібно просити про допомогу і милосердя, змінивши своє життя в кращу сторону, щоб згодом знайти шлях істинної віри. І читати молитву знизу потрібно протягом не менше дев'яти днів, тільки прокинувшись і до сну.

***

Пресвята Діва Марія. Заступниця і Всепоможительница! Смиренно молю Тебе, не відвернися від мене, не залиш в гріху і пороці, допоможи очиститися і зміцнитися у вірі, прости мої гріхи і дозволь увійти в Царсто Небесне. Умоли Сина Твого і Бога нашого Ісуса Христа відпустити мої пороки і показати мені шлях в Царство Небесне. Амінь.

***

Дерев'яна Церква Собору Пресвятої Богородиці, фото: Богдан Волошин
Дерев'яна Церква Собору Пресвятої Богородиці, фото: Богдан Волошин

Нагадаємо, молитва Святої Мотрони про узгодження в сім'ї: щоб чоловік не зраджував і були здорові діти

Як повідомляв "Знай.ua", Київ готують до приїзду Вселенського Патріарха Варфоломія: плакати заборонені, а для глядачів-жорсткий "фейс-контроль"

Знай.ua писав, Другий Спас 19 серпня: яблука не головне, що дуже важливо зробити в цей день - священик ПЦУ