Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події та сенсації не тільки в країні, а й у всьому світі.

Як відомо, телеведуча вирушила в подорож містами України для проведення виїзних ефірів, в рамках всеукраїнського туру від ТСН. Також, Марічка заявила, що до Дня Незалежності України вона зі знімальною командою планує об'їхати всі обласні центри країни.

Цього разу знаменитість розмістила фото з міста Дніпра. На кадрах телеведуча позує на яхті, яка прямує за течією відомої річки, що омиває багато українських міст. У підписі до фото Марічка заявила, що раніше ніколи не була в Дніпрі, тому наступний ефір для неї особливий. Також, телеведуча інтригуюче повідомила, що зйомки будуть проходити на цікавій локації, і в знаковому місці для всієї країни – в музеї АТО на вулиці Яворницького, 16.

"В запалі підготовки для святкування Дня Незалежності ми іноді забуваємо, якою ціною вона нам дається. І з Дніпра разом з глядачами, яких ми чекаємо на ефір, ми хочемо Вам про це нагадати", - написала Марічка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко "застрягла" на острові з високими вусачами: без дітей і чоловіка

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко подалася в мандри Україною: прекрасна і незалежна

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко вирушила підкорювати козаків, поки чоловік вдома: з розпростертими обіймами