Львів накрили потужні дощові хмари, які більше схожі на тропічні зливи. Про це повідомив місцевий мешканець Дмитро Швець на власні сторінці в соціальній мережі Facebook.

На відео неймовірні дощові хмари зависли над будинками у Львові.

«Пора, напевно, звикати до цих ранкових тропічних дощиків…», - підписав він вражаючі кадри. Хмари, які наступають на місто, нагадують велетенську хвилю цунамі, і трохи лякають.

«То все ваша інтелігенція замовила», «З градиком», «Просто вау!», «Братику, чим ти Перуна розгнівив?», - дивуються українці в коментарях до відеоролика.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Той будинок на місці лишився?», «Як мінімум, підрядникам буде менше роботи по прибиранні будови. Видуло все сміття», - додають свідки події.

Також коментатори уточнюють, що вражаюче природне явище спостерігали в районі вулиці Наукової.

Синоптики зазначають, що такі хмари часто несуть із собою грози, потужні зливи та можливий град. Крім того, появу таких хмар супроводжують потужні пориви шквального вітру.

Раніше повідомляли, погода на 17 серпня виб'є ґрунт з-під ніг українців: циклон Luciano затопить частину країни.

Як повідомляв Знай.uа, погода на Маковія подарує українцям "Божу благодать": справжнє бабине літо перед вереснем.

Знай.uа писав, зима розпочнеться дуже рано: синоптики стривожили попередженням, осені майже не побачимо.

Крім того, град з горіх і побитий врожай: українські села накрила негода, люди готуються до нового удару потужної стихії вже найьлижчим часом.