Відомий український музикант і лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не надто часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в социацльной мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч чоловік.

Цього року виконавець розлучився з Лялею Фонарьовою, з якою перебував у шлюбі протягом двадцяти років. Кілька днів тому стало відомо, що Святослав в якості туриста відправився в Карпати, підкорювати гірські вершини, розслабитися і подихати свіжим повітрям.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Вакарчук навіть ділився відеозаписом, опинившись на вершині гори Говерла. Музикант зазначав, що там зараз дуже багато людей. І додав-їх там стільки, скільки на концертах "Океану Ельзи". А зараз Святослав відобразив кілька фрагментів подорожі, включаючи вид на Петрос і Говерлу, на Чорногірський Хребет і навіть пастуха-Вовкодава.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ось вам ще трохи Карпат. 1. Вид на Говерлу і Петрос. 2. Якийсь турист. 3. Вид на Чорногірський Хребет з Говерли. 4. Пастух-вовкодавчик) 5. Знову той самий турист) 6. Озеро Івор на Драгобраті", - пише Святослав Вакарчук у публікації.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук після розлучення опинився в чарівному місці: "Вийдеш в зовсім іншому світі"

Як повідомляв "Знай.ua", розведений Святослав Вакарчук знайшов "любов" у Карпатах: "Затоптали б гори"

Знай.ua писав, розведений Святослав Вакарчук "застряг" між двома красунями, налякавши всіх до божевілля: "Зараз серце зупиниться"