Під Тернополем у п’ятницю, 13 серпня, старовинне кладовище поблизу одного з сіл перетворилося не декорації до фільму жахів. Відео з місця події оприлюднили на сторінці спільноти faynyy_ternopil в соцмережі Instagram.

Як зазначається, йдеться про кладовище у селі Кобиловолоки на Теребовлянщині. Чи то випадково, чи то навмисно стався підпал сухостою на території цвинтаря. Старовинні надгробки та хрести опинилися в епіцентрі пожежі.

Вогонь був такої сили, що подекуди його язики підіймалися вище хрестів на могилах. У поєднанні із темним часом доби та тим фактом, що «п’ятниця,13» вважається нещасливим днем, пожежа виглядала досить зловісно.

Наразі невідомо, що саме стало причиною займання. У поліції не відкидають версію про навмисний підпал.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«У Кобиловолоках вночі горів цвинтар. Чи це зумисний підпал, наразі невідомо. Очікуємо коментар поліції», - пишуть автори допису в соцмережах.

«Хтось явно боявся зомбі», «Хтось ходячих передивився», «Якщо цей підпал умисний, то це добром людям не вернеться!!!», «Непогане закінчення шабашу», «Хтось переборщив зі свічками на могилі», «Це там не Вінчестери попрацювали?», - коментують побачене місцеві мешканці.

«Минулого року десь теж горів цвинтар і не один», «Це старий польський цвинтар», «Це треба місце для нового розважального центру...», - додають інші.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн. Неймовірна подія шокувала місцевих жителів.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.