"Ощадбанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 12 серпня 2021 року, Українка написала невеликий коментар, що стосується роботи співробітників відділення. Вони, на її думку, виконують роботу на ту зарплату, яку і отримують.

Скрін, видео YouTube Ощадбанк
Скрін, видео YouTube Ощадбанк

Як приклад вона розповіла про відділення в місті Запоріжжя, вулиця Бородінська №6. Його вчасно відкрили, але ось Каса ще протягом п'яти хвилин була закрита.

"Подали квитанцію для сплати платежу (квитанція була потрібна з мокрою печаткою). Підійшла працівник відділення до каси поміняти монети. Незважаючи на те що в касі обслуговується клієнт, і на зауваження, що поміняти можна, якщо не буде клієнтів, касир робить розмін відклавши квитанцію. Як це?", - додала жінка.

"Ощадбанк", Скрін, відео YouTube
"Ощадбанк", Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього Українка зазначила, що співробітники "Ощадбанку" у відділенні розмовляють російською мовою. А ще їх вид не відповідає званню банківських службовців, так як одягнений один з них був в бриджі і футболку Levis.

Представники установи встигли відповісти на цей відгук і заявили, що перевірять ситуацію з обслуговуванням в цьому відділенні.

Негативний відгук про Ощадбанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про Ощадбанк, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, клієнту Ощадбанку непомітно "виписали" непрошений кредит, втратив 3 тисячі гривень: "Касир 20 разів переганяла гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", українець поскаржився на роботу Ощадбанку, спека і змучені пенсіонери в черзі: "Відбивається від кредиту в 250 тисяч"

Знай.ua писав, Нацбанк нагадав, що робити з монетами, які не приймають магазини: "Ще можна обміняти"