Відомий українцям журналіст та телеведучий Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі досить часто публікує різні рецепти кулінарних шедеврів. Цього разу він вирішив проїхатися Україною аби дізнатися, які страви готували у різних куточках нашої країни.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
"Я біля мами навчилася трохи, а потім як я вже підросла біля мене були кухарки, жінки старші та й мене все брали до себе. А я й ходила допомагала їм, вони мені також платили. Потім я ходила куховарити по селу", - каже вона.
Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "Тендітні вироби...".
Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.
Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром - смак родом з дитинства.