Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 719 тисяч чоловік.

Народна артистка часто розміщує фото і відео своєї акторської діяльності, демонструючи сценічні образи і закулісся різних зйомок, але в цей раз Ольга вирішила порадувати підписників домашнім і сімейним коротким роликом в Insta Stories.

На відео телеведуча кумедно заливається реготом на кухні своєї квартири так сильно, що їй насилу вдається відкрити очі від підступаючих радісних сліз. Причини такого нападу дзвінкого сміху вона не вказала, також і оператор зйомки невідомий, але нестримний сміх лунає і за кадром. У підписі до відео Ольга жартівливо оголосила про професійні уроки акторської майстерності зі сміху.

"Майстер клас зі сміху", - з гумором заявила Ольга.

Ольга Сумська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що на екрані Ольга Сумська дебютувала, будучи ще школяркою. Так, в 1983 році вона з'явилася в телевізійному фільмі "Вечори на хуторі біля Диканьки" відразу в трьох ролях: музи, Сотниківни і Панночки. Справжня популярність прийшла до актриси разом з телесеріалом "Роксолана – полонянка султана", де вона зіграла головну роль, пройшовши попередньо жорсткий кастинг.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська підкорює чоловічі серця "новими" блакитними очима: Роксолана назавжди

Нагадаємо, як Ольга Сумська поборолася з цвіллю бабусиним методом: не обійшлося без горілочки

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська змінила образ, "відмовилася" від довгого волосся і карих очей: "Дуже екстравагантно"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська змусила молодого красеня танцювати навколо себе: Роксолана і в 50