Український співак Олег Кензов, який встиг побувати двічі одруженим і знайти нову кохану, розповів про стосунки з колишньою дружиною Dj Madonna. Цим він поділився в сюжеті програми "Неймовірна правда про зірок".

Олег Кензов відверто розповів про шлюб з Dj Madonna, адже колишня дружина вже встигла поділитися подробицями їх сімейних конфліктів на телебаченні.

Зокрема, на питання, чи бився він коли-небудь через жінку, Кензов відповів, що доводилося – через першу дружину. Він згадав, що дружина і її подруга на морі вирішили скупатися голяка, і він приревнував її до стороннього хлопця, який спостерігав за жінками.

У нього також запитали, чи піднімав він руку на жінку. Адже саме в цьому його звинувачує колишня дружина Наталія Ярмоленко - Dj Madonna.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я обмочилася, тікала з дитиною. Він сказав - "Швидко повернулася, тварюка!"», - ділиться Наталя.

"Де я і де домашнє насильство? Людина пограла на темі насильства. А що їй розповідати? Може, мені почати говорити, що вона мене била?",- обурюється співак.

Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/
Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/

Він також зізнався, чи доводилося йому виходити п'яним на сцену. Зовсім недавно в мережу потрапило відео з концерту Кензова, на який він з'явився в нетверезому вигляді. Його поведінка обурила навіть українську співачку Олю Цибульську.

"Я вірив свято в забобон, що 100-200-300 грамів, півкіло коньяку розігрівають зв'язки. Бувало, і зі стільця падав, на сцені перечепався», - зізнався співак, але заявив, що давно вже кинув випивати.

"Кажуть, горілочка смачна... а що ж ти її соками запиваєш?",- дивується Кензов.

Нагадаємо, що колишня дружина Олега Кензова звинуватила співака в найстрашнішому:"бив так, що я обмочилася".

Як повідомляв портал Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська ошаліла через непристойність від Олега Кензова: "Поводиться, як бидло".

Також Знай.uа писав, що ведучий" Кохання на виживання "Кензов назвав головну фобію: " як вискочить, як вжалить".