Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей

Співачка розмістила в Insta Stories рубрику gитання-відповідь. Тільки в цей раз Оля попросила своїх підписників поділитися своїми почуттями і відверто розповісти, що їх хвилює в даний час.

Невідома дівчина зізналася співачці про те, що зараз переживає не найкраще розставання з хлопцем, який здійснював по відношенню до неї абьюзивні дії, і найжахливіше в ситуації, що склалася, це те, що вона відчуває сильну прихильність до свого кривдника.

Оля підтримала дівчину, заявляючи про те, що вона заслуговує любові, а це прекрасне почуття ніяк не пов'язане з заподіянням болю.

"Що тебе тримає? Постійна спрага болю?",- запитала співачка у дівчини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що абьюз – це форма психологічного, фізичного, сексуального або економічного насильства над людиною, яке може виражатися в поганому поводженні, образах і в будь-яких проявах тиску.

Наслідки можуть бути серйозними, а іноді навіть непоправними: зниження самооцінки, втрата самоповаги, поява впевненості у власній нікчемності, виникнення патологічної тривожності, параної, депресії, суїцидальних думок і бажання нашкодити собі фізично.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська відпустила "відлюдного" чоловіка з багаторічного повідка: "Гуляє без датчика геолокації"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська захопила мудрими словами про сина: так виховують справжніх чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"