Для львів'ян та гостей міста з'явилися важливі новини. У період з червня по липень цього року управління транспорту та зв'язку провело 3 конкурси на право обслуговування земельних ділянок, які виділили для забезпечення платного паркування.

Виявилося, що тепер у місті облаштують ще 97 платних майданчиків. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Львівської міської ради.

парковка / фото: Pixabay
парковка / фото: Pixabay

На маленькому майданчику можна буде припаркувати 5 одиниць транспорту, а найбільша зможе вмістити 108 машин. Майданчики для платного паркування розпочнуть свою роботу після того, як управління патрульної поліції та районні адміністрації узгодять схеми паркування. Також вони повинні бути відповідно обладнані.

Графік роботи майданчиків: в робочі дні з 8.00 до 20.00. В інший час парковка безкоштовна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Плата - погодинна, її розмір залежить від зони паркування. У місті затверджено 5 зон паркування та відповідні тарифи за годину паркування. На спеціально обладнаних майданчиках (вул. Валова, "Вернісаж") для платного паркування в 1-й зоні паркування - не більше 30 грн.

Парковка, фото: Знай.uа
Парковка, фото: Знай.uа

На відведених (у межах проїзної частини) майданчиках для платного паркування в 1-й зоні паркування - не більше 20 грн. На майданчиках для платного паркування у 2-й зоні паркування - не більше 15 грн.

На майданчиках для платного паркування в 3-й зоні паркування - не більше 10 грн. На майданчиках для платного паркування в 4-й зоні паркування - не більше 5 грн. На майданчиках для платного паркування в 5-й зоні паркування - не більше 40 грн. На майданчиках для платного паркування туристичного транспорту (незалежно від місця розташування) - не більше 80 грн.

На кожному майданчику для паркування обов'язково влаштовують місця для паркування транспортних засобів осіб з інвалідністю або осіб, їх перевозять в обсязі 10% загальної кількості паркомісць, але не менше ніж одне місце. Також розміщується інформація про оператора паркування та способи оплати за паркування.

Раніше повідомляли, умільці "схрестили" старенький "Запорожець" і Porsche: Ілон Маск би заплакав.

Як повідомляв Знай.uа, 1500 гривень за паркування у дворах Києва: чи будуть платними стоянки для водіїв.

Знай.uа писав, у Києві планують побудувати двоярусну естакаду, яка з'єднає Лівий берег з правим - від Святошино до Дарниці.