Slavia анонсувала шанувальникам прем'єру своєї пісні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в Instagram, де на неї підписано вже понад 21 тисячу читачів, вона постійно публікує фотографії та відеозаписи.

Віднедавна вона переїхала до Хмельницького, де співпрацює з місцевою філармонією. 9 серпня вона опублікувала відеозапис в своєму сторіз, в якому анонсувала свій виступ з прем'єрою нової пісні. Дівчина зазначила, що виступить перед шанувальниками з оркестром.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Slavia. Фото: скріншот відео в сторіз офіційній сторінці в соціальній мережі.

мої дорогі, Всім привіт. Завтра виступлю у Хмельницькій філармонії з оркестром: заспіваю кілька улюблених пісень, а також прем'єра пісні "Любов, Любов
, - повідомила вона.

Нагадавши, Slavia підшукала гідну заміну Дзідзьо: "Красунчик у всіх сенсах". Slavia міцно затиснула в обіймах друга відомого українського співака.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Дзідзьо Slavia зізналася, від чого залежить її стрункість: "відмовлятися не хочу". Slavia розповіла, чим харчується

Також "Знай.ua" писав, Slavia після розставання з Дзідзьо попросила допомоги у Олі Фреймут: все розвалюється. Slavia попросила поради у Олі Фреймут .