Український спортсмен родом зі Львова Станіслав Горуна, який завоював бронзову медаль з карате на Олімпійських іграх-2020 у Токіо, розповів, хто надихнув його на перемогу. Відповідне повідомлення він опублікував на сторінці у соцмережі Facebook.

Каратист розмістив неймовірно миле фото свого сина та лаконічно підписав під ним, що саме малюк просив тата про медаль.

“Він просив у мене медаль… Я виграв її! Бронза на Олімпійських іграх”, - радіє спортсмен і призер літньої Олімпіади.

«Чудовий чемпіон, чудове карате... Ми створили олімпійську історію для всіх нас, для всіх любителів карате. Вітання від усієї моєї італійської сім'ї», «Ти був неймовірний, якщо чесно, я хотів побачити тебе у фіналі з Агаєвим», «Щирі вітання!!! Наша гордість , величезне вам дякую!!!!», «Це прекрасно!!! Скільки щастя за вашу родину!!!», - пишуть у коментарях фанати чемпіона.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

«Шкода, що в дитини батько манкурт...», - коментує дехто з огляду на скандал, який розгорівся довкола особи Горуни після того, як він заявив, що «спорт, м**ь вашу, – поза політикою».

Таким чином він заступився за легкоатлетку Ярославу Магучіх після обіймів з російською суперницею.

Раніше повідомляли, Олімпійські ігри - 2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером в медальному заліку.

Як повідомляв Знай.uа, останнє "срібло" Олімпіади-2020: Зеленський привітав велосипедистку Олену Старікову з перемогою в Токіо.

Знай.uа писав, "Обіймашки з окупантом": на українську Олімпійську чемпіонку Магучіх вилилася хвиля критики через фото з путінською спортсменкою.