Стало відомо про інцидент, який стався у Львові. У кав'ярні біля входу постелили прапор "Донецької народної республіки". Придумали цю ідею два ветерани АТО / ООС,які напередодні кав'ярню і відкрили.

Фото появляться у Telegram-каналі Останній блокпост, і тепер, відвідувачі коли замовляють собі напої, стоять ногами на прапорі самопроголошеної республіки.

"Кав'ярня у Львові. Прапор фейкової республіки саме там, де і повинен бути, і використовується за призначенням", - йдеться в повідомленні. Знаходиться даний заклад на вулиці Городецька, 23.

Кав'ярня у Львові, фото: Telegram
Кав'ярня у Львові, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що частина прибутку кав'ярні, щомісяця йтимуть на українську, а власниками є два ветерани ігор Флерко та Ростислав Грицків. Урочисте відкриття відбулося в неділю, 8 серпня.

У коментарях під постом українці почали висловлюватися, що вони про це думають:

"Все норм, все правильно!";

"Треба було там же ще розсіяти прапор вмостити";

"Львів це місто славного Бандери😌 ✊".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

"Всі кав'ярні Ukrainian Military Coffee:

  • Щомісяця віддають частину прибутку на українську армію;
  • Поширюють ідеї українського націоналізму та військової перемоги;
  • Використовують якісну арабіку" - сказано в повідомленні на сторінці кав'ярні в соціальній мережі Instagram.

Раніше повідомляли, український воїн-медик загинув на Донбасі, побратими увічнили у віршах: "твої руки рятували життя".

Як повідомляв Знай.ua, троє бійців їхали забирати друга, який підірвався на міні, і загинули самі: імена та історії героїв.

Знай.ua писав, "Моря у нас не було. Але я завжди хотів стати моряком": права рука командира Євген зізнався, на що пішов заради служби.