На сторінці в Instagram відомого українського співака Олега Винника з’явився новий допис, присвячений його любові до польотів.

На опублікованих знімках він стоїть поруч із легкомоторним літаком у полі чи на злітній смузі. Кумир всіх «молодих вовчиць» України обрав для фотосесії сіру сорочку та такого ж кольору брюки в стилі casual.

«Скільки б разів не підіймався у небо, завжди захоплює дух від краси нашої землі. Любите літати?», - поцікавився Винник у своїх фанатів у підписах до знімків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«З Вами полетіла б хоч на край світу. Ви такий класний», «Олег, ти нам потрібен на землі, а не на небі!», «Поки що жодного разу не літала, але сподіваюся, що полечу над світом, немов білий птах. А Ви, Олег Анатолійович, як завжди, чудовий», «Обожнюю! Особливо, коли злітає літак, це круче будь-якого оргазму», «Які романтичні фотографії вийшли», - діляться у коментарях фанатки Винника.

Нагадаємо ,"З Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх " вовчиць": "Моя давня мрія"

Знай.ua, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління