Відомий український співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 138 тисяч відданих фанатів.

Цього разу виконавець опублікував відео своїх водних розваг на відпочинку.

Так, на відео Олександр Пономарьов відпочиваючи на яхті, в один момент вирішує стрибнути у воду разом з камерою, щоб повністю зняти процес занурення.

"Гойдаюче відео !!! Людей зі слабким вестибулярним апаратом прошу пропустити його 😅 Гарного Дня!", - підписав відео артист.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Гарного і вам!", "Клас!!! ", "Ось яким має бути літо на 100%!", "На Кіпрі...?:) ", "Олександр і Вам гарного дня і чудового відпочинку! ⛵☀️❤️", "Приємних вражень!", "Гарного Вам відпочинку!"Ні, Маестро, ну ви як завжди можете", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Сонний Олександр Пономарьов проговорився про нічні розваги на відпочинку - "була Муза". Пономарьов у шортах і капцях відправився шукати каву

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олександр Пономарьов ніжно обійнявся з маленьким сином на прощання:"до нових зустрічей". Олександр Пономарьов закінчує довготривалий відпочинок у Грузії

Також «Знай.иа " писав, що Усміхнений Олександр Пономарьов показав, чим займається у відпустці- "Раз-ромашка, два - ромашка".Пономарьов показав, як проводить ранок далеко від дому.