У горах врятували чоловіка, який втратив дорогу і заблукав. Про це розповіли у ДСНС України.

Як зазначається, до рятувальників 4 серпня близько півночі з Прикарпаття надійшло повідомлення про те, що в горах потребує допомоги заблукалий турист.

Черговий рятувальник на посту «Заросляк» пошуково-рятувального відділку «Ворохта» надійшло звернення від мешканця Києва, який повідомив, що його товариш не повернувся з походу на Говерлу.

Заблукалий киянин ішов з Говерли «синім маршрутом», у дорозі втратив орієнтування та заблукав.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Додзвонитися до чоловіка не завжди виходило – зв'язок весь час уривався.

На місце події вирушив пошуковий загін, який і виявив заблукалого туриста о 3:30 ночі. Його напоїли гарячим чаєм і відправили до навчально-спортивної бази “Заросляк”.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи - "бабуся помилилася". Правоохоронці встановили, що дитину на автобус до школи вранці проводжала бабуся.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , "Де зараз ваша дитина?": у поліції дали інструкцію з безпеки для батьків. Як показує практика, 95% проблем виходить із самої сім'ї, або ж навчального закладу.

Також "Знай.uа" писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі. В поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Дмитрівка, близько 15:00, трирічний хлопчик вийшов з будинку по вулиці Молодіжній і не повернувся