Президент України Володимир Зеленський розповів про справжню героїню. 12-річна дитина врятувала життя чотирьох дітей під час потопу на Закарпатті.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються різні важливі новини, а також особисті фотографії. За ним там стежить вже більше 9 мільйонів користувачів.

Тетяна Тулайдан врятувала відразу чотирьох дітей. Вона вимкнула електрику в будинку, взяла молодшого брата і трьох сусідський дітей, і відвела на горище.

Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вирішили, що дівчинку потрібно віддячити за її вчинок, адже, вона справжній герой.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир і Олена Зеленські, president.gov.ua
Володимир і Олена Зеленські, president.gov.ua

"За цей героїчний вчинок вручив їй медаль»За врятоване життя". Спасибі Тетяні за небайдужість, а її батькам - за виховання дочки!"- підписав пост президент України в соціальній мережі Instagram.

Перша леді Олена Зеленська під час зустрічі зазначила, що такі вчинки говорять про те, що у них є гідний приклад в сім'ї.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Нагадаємо, що в липні в результаті потужних злив в селищі Ясіня в Рахівському районі Закарпатської області сталася повінь, і 12-річна дівчинка зуміла врятувати відразу чотири життя, включаючи своє.

Володимир Зеленський запропонував допомогти в ліквідації наслідків, проте батьки Василь і Марія відзначили, що стрес вже пройшов, і будинок привели в порядок, а місцева влада вже полагодили постраждалу ділянку дороги.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський перейнявся сльозами Еліни Світоліної на Олімпійських іграх: "це перша"

Як повідомляє портал Знай.ua Володимир Зеленський виступив з важливою заявою: "всі кордони в бойове..."

Також Знай.ua писав, що У Зеленського українцям пообіцяли грандіозний парк: бігові доріжки, басейни та баскетбольні майданчики