4 серпня вважається днем святоґ Марії Магдалини, послідовниці Ісуса Христа. За біблійними легендами, вона була присутня на розп'ятті Христа і була першою, хто побачив його після Воскресіння.

Ранок цього дня прийнято розпочинати зі спеціальної молитви, яку зазвичай читають жінки. Ця молитва позбавляє від зайвих спокус, дає гармонію, спокій, а також здоров'я та радість в сім'ю. Марія Магдалина допомагає кожній жінці, яка звертається до неї за допомогою.

Текст цієї молитви звучить так:

"Рівноапостольна, свята дружина-мироносиця Марія Магдалина, ти теплотою своєї любові до Христу потоптала всі злі підступи, здобула безцінний дар любов Спасителя і досягла Царства Небесного. Заради цього схиляюся перед тобою і з скрушеним серцем і умиленною душею волаю до тобі, я (ім’я).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Преподобна учениця Христа Марія! Благав він Христа, що полюбив тебе і гаряче улюбленого тобою, благословити мене силою залишити гріхи мої, зміцнити благодаттю сміливо і бадьоро йти шляхи святих заповідей. Богу Отцю, Сину і Святому Духу у віки вічні. Амінь"

Тут можна прочитати перелік порад, які можна зробити в день Марії Магдалини.

Також тут можна прочитати молитву від смутку та скорботи.

Крім того, нещодавно "Знай.ua" опублікували молитву Пресвятому духу, яка допоможе відпустити гріхи.