Тернопільські рятувальники допомогли 81-річній жінці, яка випала з балкона і зачепилася за мотузки для сушіння білизни.

Інцидент стався в Теребовлі на вулиці Січових Стрільців. Там жінка 1940 року випала з 5 поверху, зачепившись за мотузки. Як йдеться у публікації unn, про загрозу життю бабусі небайдужі повідомили службі з надзвичайних ситуацій, зателефонувавши за номером екстреного виклику "101". Співробітники служби негайно виїхали для порятунку.

Один з рятувальників з балкона третього поверху підтримував потерпілу, страхуючи її від падіння, а інші, встановивши висувну драбину, дісталися до неї. Страшно уявити, щоб сталося, якщо рятувальники приїхали пізніше, жінка дивом залишилася жива.

"Знесилену бабусю зняли на балкон третього поверху і передали працівникам швидкої допомоги", - написали в Telegram-каналі "ДСНС України".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що еапа може все: чоловік кинувся в охоплений полум'ям будинок заради порятунку однорічних дівчаток-близнят

Нагадаємо, тягли за роги: неслухняна "Бурьонка" застрягла в колодязі, рятували всім селом

Як повідомляв Знай.uа, 19-річний нелюд ножем і кругляком відправив таксиста в кому: вагітна двійнею дружина благає про допомогу. Влад знаходиться в комі і не може самостійно дихати.

Також портал Знай.uа писав, що золнце зникло, а з неба падає попіл: моторошний природний катаклізм потряс світ. Жителі Якутії публікують страшні кадри, на яких відображені наслідки лісових пожеж.