Християни в своїх молитвах звертаються до святих з різними проханнями. Але одним з найчастіших звернень є прохання про здоров'я і зцілення себе і близьких.

Так, кожен віруючий може звернутися до блаженної стариці Матроні, яка прославлена в лику святих. Вона приходить нам на допомогу в наших проблемах, бідах і скорботах.

Звертатися до Матрони потрібно зі смиренням в душі, щирістю і вірою в її допомогу.

Свята Матрона, ікона
Свята Матрона, ікона

Молитва про зцілення хворого

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Молю теюя за здоров'я раба Божого / раби Божої(ім'я) і зцілення від гріховних помислів. Хай буде воля твоя. Амінь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Молитва Матроні Московській "Про зцілення хворого"

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Благаю тебе про зцілення і прошу про великодушне прощення. Заступися перед Господом Богом за раба болящого (рабу болящу). Отринь всі хвороби тілесні і смути душевні. Пошли одужання швидке і отринь випробування суворе.Нехай хворий (боляща) швидше видужає, а душа його (її) від скорботи позбудеться. Хай буде воля твоя. Амінь.

Свята Матрона
Свята Матрона

Молитва блаженнійМатроні про здоров'я рідних

О, блаженна мати Матроно, душею на небі перед престолом Божим майбутні, тілом же на землі спочівающі, і данною ти понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостивним твоїм оком на ни, грешния, в скорботах, болезнех і гріховних искушениих дні своя утримания, втіши нас, отчасния, зціли недуги наша лютия, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і обставин, умоли Господа нашого Ісуса Христа пробачити нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, імиже ми від юності нашея навіть до настоящаго дні і години согрешіхом, та твоїми молитвами получівше благодать і велику милість, прославимо в трійці єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, раніше Молитва Пресвятому Духу: слова, які допоможуть відпустити гріхи і захистять від негараздів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Афонські старці розповіли, як правильно молитися: "Господь відкриває істину смиренним"

Також «Знай.иа " писав, що Молитва Архангелу Михаїлу: як захистити себе від ворогів і поганого впливу