Український музикант Віктор Винник спеціально до 30-річчя Незалежності разом з дітьми переспівав свій надпопулярний хіт.
Відповідний кліп з'явився в на фейсбук-сторінці "Освіторія".
Так, стало відомо, що лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник спеціально до Дня Незалежності України переспівав свою найвпізнаванішу пісню. Нову інтерпретацію пісні "Я з України" Винник заспівав разом з дітьми.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

"Друзі, якщо ви це ще не бачили та не чули, то вам потрібно терміново все кидати... І разом з нами підспівувати: "Я з України — це навпроти Європи, це там, де Хрещатик, це там, де Дніпро...", - сказано у повідомленні на фейсбук-сторінці "Освіторія".

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу


Ця пісня вийшла ще у 2016-му році, тоді одразу стала однією з візитівок гурту, а також своєрідним маніфестом на підтримку української ідентичності та мови. Слова та музику до композиції написав сам лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник.

Раніше повідомляли, Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване.

Як повідомляв Знай.uа, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Знай.uа писав, "з Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності. У День Незалежності, 24 серпня, найпопулярніші українські артисти виступлять у масштабному шоу "З Днем народження, Україно!"