Стало відомо про те, що українка вибила чемпіонку світу Олімпіади. Як одна з найкрасивіших спортсменок України стала гучною сенсацією змагань.

Вероніка Марченко сенсаційно вийшла в 1/16 фіналу змагань у Токіо зі стрільби з лука. Вона вибила з турніка чинну чемпіонку світу Цяньін Лей з Китаю з рахунком 6:4.

До цього вона вважалася аутсайдером, адже, займала 54 місце в світовому рейтингу, а суперниця була на 12-й сходинці.

Багато хто відзначає, що Вероніка Марченко могла б з легкістю перемагати на конкурсах краси, але, замість цього бореться за Золоту медаль на змаганнях.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У стрільбу з лука пішла слідом за старшим братом, який вже тривалий час займається цим видом спорту коли він повертався додому з медалями і кубками, її це мотивувало, тому, вирішила також зайнятися цим.

"У стрільбі з лука головне-наполегливість і терпіння. навчитися можуть всі, але це довгий і нудний процес. Справитися важко, але допомагають дихальні вправи і присідання - або можна трохи пострибати" - розповідає дівчина.

До слова, до цього вона серйозно захоплювалася танцями, і, швидше за все, продовжувала б далі, якби не нове захоплення. Однак, часу абсолютно не вистачає. Встигає тільки малювати картини, і приділяти час сім'ї.

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський розповів про важливу перемогу України на Олімпіаді в Токіо: влучили з 10 метрів.

Як повідомляв Знай.uа, українську триатлоністку Юлію Єлістратову спіймали на вживанні допінгу і відсторонили від Олімпіади.

Знай.uа писав, першу в історії Олімпійських ігор золоту медаль зі скейтбордингу завоював японець - " у спорті з 7 років".