Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як її чоловік проводить час з сином.

Катерина Репяхова досить активно розвиває свій блог в Instagram. Не так давно вона стала мамою, у подружжя народився син, якого вирішили назвати Михайло. Зараз Репяхова активно ділиться з підписниками цікавими моментами свого материнства.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Цього разу в Instagram у розділі stories Катерина Репяхова показала, як Віктор Павлік проводить час з сином, поки молода матуся пішла у справах. Дівчина зізналася, що пішла на масаж, аби зняти напруження у спині, тому залишила маленького Михайлика на Віктора Павліка.

Скріншот сторіс Катерини Репяхової
Скріншот сторіс Катерини Репяхової

Вже Коли Репяхова повернулася, було зрозуміло, що тато та син гарно провели час разом, а після цього заснули разом. Маленький Михайло заснув просто на грудях Віктора Павліка. Така картина дуже розчулила дівчину, і вона вирішила сфотографувати своїх найрідніших.

Нагадаємо, Катерина Репяхова розповіла, хто вона насправді, і чим займалася до Віктора Павлiка: "Знайшла в собі сили". Дівчина зважилася оновити свій пост-знайомство, так як за останній час у Катерини стало вдвічі більше аудиторії

Також Знай.uа писав Віктор Павлік розчулив схожістю з сином від Катерини Репяхової: повторює за татом у всьому

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа Катя Репяхова похвалилася "спадщиною" для їх з Віктором Павліком сина: "Коли буде 18...". Репяхова поділилася з шанувальниками відеозаписом, в якому розповіла про пам'ятну коробочку для свого сина.