З Волинської області, а точніше з міста Ковель прийшли досить повчальні новини. Нашим читачам буде дуже цікаво дізнатися, яке чекає покарання громадянина, за те, що він з'явився на території церкви в "костюмі Адама". Інцидент вже не один місяць просто не дає спокою багатьом українцям, як віруючим, так і навіть тим, хто не вірить в існування Всевишнього.

Про це стало відомо завдяки нещодавній постанові Ковельського міського районного суду.

Храм УПЦ МП, скріншот: YouTube
Храм УПЦ МП, скріншот: YouTube

Так, у місті Ковель чоловік перебував в оголеному вигляді, без одягу, на території храму "Воскресіння Славущє" УПЦ Московського патріархату. Сам випадок стався ще 3 травня цього року близько полудня. Церква розташована в мікрорайоні "Сільмаш" - на вулиці Тараса Боровця.

На місце події одразу прибула патрульна поліція, яка склала протокол про адміністративне правопорушення. В судовому засіданні нудист підтвердив обставини, викладені в протоколі. Його провину підтверджував і відеозапис, який зробили поліцейські.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Пізніше відеозапис пред'явили в суді. На засіданні обвинувачений підтвердив всі обставини, викладені в протоколі про адміністративне правопорушення.

Також важливо зазначити той факт, що суд наклав штрафу на громадянина цілу 51 гривню! Тепер любитель погуляти голяка повинен викласти зі свого гаманця ще й в дохід держави судовий збір у сумі 454 гривні.

Раніше повідомляли, у Києві побили підлітка на очах у перехожих: "Слухали музику в колонках".

Як повідомляв Знай.uа, священик замість обряду екзорцизму збезчестив студентку, але жорстоко поплатився.

Знай.uа писав, Єфросиніна прогулялася Львовом під ручку з Садовим: "Місто вільне від...".