Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 43-річний артист розмістив на своїй сторінці серію знімків зі свого концерту. У кадрі можна побачити інших музикантів, які склали компанію Арсену, за різноманітними інструментами: гітарою, синтезатором і навіть за віолончеллю. Виконавці обрали дуже цікаву локацію для виступу, дія відбувалася явно не в місті, а в більш відчуженій зоні, всі слухачі розмістилися на маленьких стогах сіна, в оточенні великої кількості соломи перед сценою.

"Цитуючи класика: Вечірнє сонце, дякую за день!"- написав Арсен.

виступ Арсена Мірзояна, фото з Instagram

виступ Арсена Мірзояна, фото з Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно закінчилися зйомки нового вокального шоу "Співають всі", на яке запросили Арсена і його дружину Тоню Матвієнко в якості суддів-експертів. Новий проект глядачі зможуть побачити вже це восени, в 2021 році.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко готова на все заради красеня Арсена Мірзояна: "Качаю д*пу"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена.

Як повідомляв Знай.uа, Тоню Матвієнко побили палицями за те, що вона багато "вкладає в свій ротик"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті