34-річна львів'янка взяла участь у шоу "Одруження наосліп".

Про це пише портал 032.ua, посилаючись youtube-канал телеканалу 1+1.

Так, новий випуск програми вийшов в мережу 23 липня. 34-річна Наталя взяла участь у 7 сезоні сезоні у 8 випуску шоу "Одруження наосліп".

Зйомки проекту також проходили в рідному місті учасниці - у Львові.

Наталя, скріншот
Наталя, скріншот

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Львів'янка працює HR-менеджером і є засновницею HR-агентства. На проект Наталя прийшла, щоб професіонали підібрали чоловіка, що підходить їй. Дівчина вважає себе кар'єристкою і зазначає, що її робота - її хобі.

Експерти проекту підібрали їй 32-річного Георгія - повну протилежність Наталії. Чоловік є байкером і музикантом, який пише пісні. Також Георгій займається інвестуванням в нерухомість.

Наталя і Георгій, скріншот
Наталя і Георгій, скріншот

Новоспечена пара вперше зустрілася на проекті і наступні 7 днів прожили разом. Після цього їм доведеться прийняти рішення - зняти кільця або продовжити спілкування за межами проекту.

Зазначимо, Наталя і Георгій вирішили продовжити спілкування після проекту. Однак, чи разом пара після проекту на даний момент - невідомо.

Нагадаємо, раніше Новою "обраницею" Узєлкова після розлучення з Боржемською стала багатодітна фітнес-мама: "Плакала і принижувалася"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена в "панталонах" і наречений в жалобі-топ божевільних весільних фото, які повинні побачити всі

Також «Знай.иа " писав, що Одружитися наосліп у новому сезоні відомого реаліті-шоу буде власник IT-компанії